Advent u Općini Gradec

0
Komunalac add

Stanovnici Općine Gradec ovog će adventa moći uživati u brojnim događanjima koje Općina priprema u suradnji s osnovnom školom, udrugama te društvima s njenog područja. U petak, 6. prosinca u OŠ Gradec u podne će se održati priredba povodom sv. Nikole koji će darivati djecu. U subotu, 7. prosinca u 18 sati Savjet mladih organizira kino „Nebesa“ u općinskoj dvorani u Gradecu.

Dan kasnije, u nedjelju, 8. prosinca IFD OSS Gradečki Pavlovec organizira večer sv. Nikole i Krampusa u društvenom domu u Gradečkom Pavlovcu s početkom u 17 sati. Udruga žena Tučenik sudjelovat će na “Adventu u Vrbovcu” u petak, 13. prosinca gdje će cijeli dan pripremati i prodavati mini sarme. U subotu, 14. prosinca u 17 sati Amaterska glumačka skupina Općine Gradec na vrbovečkom će Adventu izvesti predstavu „Štefekove Božićne muke“.

HKUD Petar Zrinski održat će Božićni koncert u nedjelju, 15. prosinca u 12 sati u crkvi Ranjenog Isusa u Gradecu. Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Zajednice žena Katarine Zrinski Gradec, koja  ujedno obilježava  i 10. godišnjicu postojanja. U sklopu koncerta nastupit će i Marko Antolković.

VIS Gratia u subotu, 21. prosinca u 18 sati održat će Božićni koncert u Crkvi Ranjenog Isusa u Gradecu. Istoga dana u 19 sati IFD OSS Gradečki Pavlovec organizira Božićne običaje u dvorani Općine Gradec nakon čega slijedi zajedničko druženje s gostima. Na Badnjak će se u Župnoj crkvi u 19 sati tradicionalno održati Mala polnoćka na kojoj će djeca dobiti darove.

Nakon Male polnoćke u suradnji sa Savjetom mladih organizirana je podijela kuhanog vina i druženje u centru Gradeca. U nedjelju, 29. prosinca u 17 sati IFD „Ogranak seljačke sloge“ Gradečki Pavlovec nastupit će na Trgu Petra Zrinskog u sklopu “Adventa u Vrbovcu”.

Na Staru godinu u večernjim satima organiziran je doček Nove godine u centru Gradeca uz DJ-a, hranu, vatromet i novogodišnji šampanjac.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime