Advent u Garažama

0
Komunalac add

Vrbovečka udruga mladih organizira tradicionalni Božićni koncert u subotu, 22. prosinca u AKC Garažama. Ove godine kao potpora domaćim grupama dolaze gosti iz Koprivnice, grupa Ogenj. Od domaćih grupa na koncertu će nastupiti Eye of the Beholder, Noćni vlak, Puntari i Električni hlapci.

Božićni koncert dio je adventskog programa udruge koji je započeo radionicama izrade kalupa za sapune i tradicionalnih božićnih ukrasa, a nastavlja se u subotu, 15. prosinca od 16 sati radionicom izrade sapuna toplim postupkom. Posjetitelji radionice imaju priliku sami izraditi prirodne sapune te nagraditi sebe ili svoje najdraže originalnim poklonom za Božić. Voditelji radionice pripremili su sastojke koji ne sadrže štetne kemikalije, a na vama je da se poigrate i odaberete savršenu kombinaciju mirisa, boje i oblika sapuna.

Program adventa Vrbovečke udruge mladih završava 27. prosinca prigodnim druženjem i predstavljanjem udruge na štandu na glavnom gradskom trgu, u sklopu programa “Adventa u Vrbovcu” Turističke zajednice grada Vrbovca.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime