90. obljetnica DVD-a Repinec

0
Komunalac add

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Repinec u nedjelju su prigodnim programom obilježili 90. obljetnicu postojanja društva koje je osnovano 24. lipnja 1927. godine. 

Nakon svečanog postrojavanja i prijavka načelnici Općine Gradec i potpredsjednici Skupštine Zagrebačke županije Ljubici Ambrušec, održana je sveta misa uz Vokalno instrumentalni sastav Gratia, posveta i primopredaja zastave, polaganje vijenaca na groblju preminulim članovima  te svečana sjednica na kojoj je podnesen izvještaj o radu od osnutka društva te su uručena prigodna priznanja i zahvalnice.

Za dugogodišnji doprinos u razvoju vatrogastva, spašavanju života i imovine dodijeljene su brončane medalje i brončane plamenice.

Brončane medalje dobili su Zlatko Žuković, Ivica Agičić, Marina Agičić, Alen Jajtić, Slavko Kovačić, Ivan Jelenčić, Slavko Veličan i Ivan Keleković. Brončane plamenice dobili su Vlado Pintarić, Slavko Dubravec, Marijan Žuković, Dubravko Kuzmić, Josip Žuković, Vinko Brtan i Ivan Korenika. Za svoj doprinos u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Repinec posebno priznanje primila je zapovjednica Marina Agičić. Dodijeljene su zahvalnice brojnim dobrovoljnim vatrogasnim društvima koja su uveličala ovu svečanost, udrugama, donatorima, sponzorima i ostalim zaslužnim pojedincima.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime