8. nogometni turnir „Pikolo 2021.“

0
Komunalac add

U trećeligašu Vrbovcu se uz pripremu za novu natjecateljsku sezonu u svim kategorijama, provode i pripreme za nogometni turnir prstića i limača „Pikolo 2021.“ Po prvi puta će se turnir održati u okviru turističko-kulinarske manifestacije „Kaj su jeli naši stari“. Time turnir Pikolo ove godine postaje sportska sastavnica gastronomske smotre starinskih jela vrbovečkog kraja. Pikolo se od samog početka od 2013. godine uvijek održavao krajem lipnja, ali je epidemija Covida-19 poremetila tu tradiciju.

U vezi organizacije turnira Pikolo ukratko nas je izvijestila tajnica Vrbovca Irena Starešec. –Kako je korona prošle godine zaustavila cijeli svijet, tako je zaustavila i naš turnir Pikolo. Ove godine smo ga ipak odlučili održati i nastaviti ovu vrijednu tradiciju – rekla je Starešec te dodala kako će se Pikolo ove godine održati u jednom danu – nedjelja, 29.08.2021. Sudjelovati će prstići i limači, svaka kategorija po 12 ekipa. –Turnir kreće u 9 sati i tradicionalno smo osigurali besplatan obrok i piće za sve sudionike. Nadamo se da će nam ove godine na turniru sudjelovati čim više klubova s područja Nogometnog središta Vrbovec pa da i tako pojačamo odličnu suradnju koju imamo s našim središtem i klubovima.Prijave su i dalje u tijeku te pozivamo klubove da se prijave – poručuje Starešec.

Na turniru Pikolo sudjelovali su od samog početka eminentni hrvatski klubovi iz šire zagrebačke regije, ali i Dalmacije i Slavonije pa je po kvaliteti momčadi i samoj organizaciji bio među najboljima takve vrste u ovom dijelu Hrvatske. Turnir ima i međunarodnu reputaciju jer su sudjelovale i inozemne ekipe. Kotizacija za momčadi iznosi 400 kuna, a prijave se mogu izvršiti kod voditelja Nogometne škole Vrbovec Željka Majcena (091/151 75 36) i tajnice Irene Starešec (098/409 606). Pokrovitelji turnira su grad Vrbovec i MI PIK Vrbovec.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime