671 tisuća kuna za vrbovečke udruge

0
Komunalac add

Predstavnici kulturnih, gospodarskih i humantiranih udruga s našeg područja danas su u gradskoj vijećnici potpisali ugovore o dodjeli financijskih sredstava za 2022. godinu. Iz  proračuna Grada Vrbovca za 2022. godinu za vrbovečke je udruge izdvojeno ukupno 671 tisuća kuna.

Zamjenik gradonačelnika Grada Vrbovca Marko Belošević na početku je pozdravio okupljene u ime Grada Vrbovca i gradonačelnika Denisa Kralja te zahvalio svim udrugama na suradnji koju su ostvarili protekle godine. – Hvala svima vama iz društvenog i civilnog života što činite naš grad boljim. Naravno, najviše financijskih sredstava izdvajaju se za dvije najveće udruge koje imaju najviše članova i provode najviše aktivnosti u kulturi, a to su HKUD Petar Zrinski te Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec. Još jednom hvala svima što radite za naš grad i nadam se i dalje dugoj i uspješnoj suradnji – rekao je Belošević.

Za udruge koje provode programe i projekte u području gospodarstva iz sredstava proračuna Grada Vrbovca za 2022. godinu izdvojeno je 120 000 kuna. Udrugama koje provode programe i projekte u kulturi dodijeljeno je ukupno 410 000 kuna, a udrugama iz područja zdravstva, socijalne i humanitarne djelatnosti ukupno 141 000 kuna.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime