60 gradskih stipendista potpisalo ugovore o stipendiranju

0
Komunalac add

60 stipendista Grada Vrbovca potpisalo je danas ugovore o stipendiranju za školsku odnosno akademsku godinu 2020./2021. Stipendije u iznosu od 300 kuna mjesečno dobilo je 20 učenika, od toga je deset novih stipendista, a 10 učenika ostvarilo je pravo na nastavak stipendiranja. Dodijeljeno je 40 studentskih stipendija u iznosu od 600 kuna mjesečno, od toga je 16 novih stipendista te 24 studenta s pravom na daljnje korištenje stipendije.

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj je čestitao svim stipendistima i poželio im puno uspjeha u školovanju. –Stipendistima, ali i svim učenicima i studentima želim uspješno drugo polugodište, što manje prekida zbog korone, brzi povratak u školske klupe za sve učenike i povratak u normalu – rekao je Kralj te podsjetio da Grad uz stipendiranje nagrađuje vrbovečke učenike, koji su postigli uspjehe na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Vrbovec ima  znanje naših mladih, poručio je predsjednik Povjerenstva za dodjelu stipendija i zamjenik gradonačelnika Ivica Strnščak. –Povjerenstvo je ove godine primjetilo da su naši studenti postigli puno bolji uspjeh nego u prošloj akademskoj godini, a to je zalog za budućnost našeg grada – naglasio je Strnščak.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime