6. Zelinska šatorijada

0
Komunalac add

Turistička zajednica grada Sveti Ivan Zelina poziva na 6. ZELINSKU ŠATORIJADU, manifestaciju kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi. Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC od 19.-21.08.2022., postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite. U sklopu manifestacije organizirana je  odbojka na pijesku, igra graničara i druge zabavne igre. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu.

Hrana:

Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Oprema:

Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća. Dođite s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje. Prijave se primaju do srijede 17.08.2022.

Postavljenje šatora/početak je u petak 19.08.2022 u 15.00h

Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Osigurani sanitarni čvorovi. Za miran i siguran san ove godine brine Lupus zaštita d.o.o. Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime