50. obljetnica izgradnje kapelice “Srca Isusova” u Dulepskoj

0
Komunalac add

Svečanom svetom misom u nedjelju, 18. lipnja u 11 sati obilježit će se 50 godina od izgradnje kapelice “Srca Isusova” u Dulepskoj. Veliku obljetnicu kapelica dočekuje u potpunosti obnovljena. – Krovište je kompletno obnovljeno, crijep i zvonik, kompletno su obojani untarnji zidovi, postavljen je knauf na strop, obojani su i vanjski zidovi, tako da je kapelica sada potpuno nova i lijepa, kraljica u središtu sela – rekla je Ljiljana Tomić iz Dulepske i zahvalila Gradu Vrbovcu na financiranju obnove.

Grad nam je u potpunosti izašao u susret, pomogli su nam u nabavi materijala za unutarnje i vanjsko uređenje, financirali su sav materijal i radove na obnovi krovišta kapelice. U obnovi su sudjelovali i mještani Dulepske sa svojim dobrovoljnim prilozima kojima se naravno puno zahvaljujem – dodala je.

Prije dvije godine Grad je financirao i kompletnu obnovu krova društvenog doma u Dulepskoj, podsjetio je gradonačelnik Denis Kralj. – Krov je bio u užasnom stanju, bile su dvije velike rupe na krovištu, sad je uređen i wc u domu, uređena je kapelica. Radova ima još, propao je pod u domu, trebalo bi osvježiti i fasadu doma. Za ovu smo godinu gotovi s radovima u Dulepskoj, no kroz dvije godine probat ćemo nastaviti dalje s radovima – rekao je Kralj.

Mještanin Dulepske Ivan Zadrija zadovoljan je učinjenim radovima. – Kapelica je sada zaista ukras sela, a da se ljudi malo bolje slože, imali bi još i više. Zahvaljujem se Gradu na pomoći – poručio je Zadrija.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime