30 godina male mature učenika OŠ Vrbovec – generacija 1981. – 1989.

0
Komunalac add

Krajem svibnja ove godine, po treći puta u posljednjih pet godina, okupila se cijela generacija 1981. – 1989. Osnovne škole Vrbovec na proslavi 30 godina male mature.

Ovog puta mjesto okupljanja bio je Hotel Bunčić u Vrbovcu, gdje se okupilo nešto manje od trećine generacije, odnosno 65 od 213 učenika i nastavnika. Fotografiranje je odradio Videomix Vrbovec, a okupljene je zabavljao bend „Graničari“, među kojima „maestro na violini“ i sam jedan od učenika generacije.

Proslavu 30 godina male mature zajedno su organizirali razredni organizatori svih sedam razreda generacije, a to su:
8a – Katarina Popović (dj.Kasunić), 8b – Nataša Lepan (dj. Kasunić), 8c – Siniša Petrinović, 8d – Edita Vrbnjak (dj. Hehet), 8e – Goran Magoš, 8f – Marina Jagatić (dj. Bencarić) i 8g – Robert Đuranec.

U veselju i radosti što vide kolege iz svojih razreda, neke i nakon 20-30 godina, sudionici proslave ostali su do ranih jutarnjih sati, kad su se vratili svatko svojim svakodnevnim obvezama.
Svjesni prolaznosti vremena i života, gdje svatko „trči“ za svojim svakodnevnim obvezama, razredni organizatori se zahvaljuju svima koji su došli na proslavu. Ujedno pozivaju sve one kolege, koji još nisu bili, da se odazovu za slijedeću obljetnicu za pet godina, kada će se slaviti 35. godišnjica.

Uz to pozivaju i sve ostale generacije osnovnih škola s područja Vrbovca, da pokrenu svoje generacije i stvore jednu novu tradiciju vrbovečkog kraja – obljetnice male mature.

Piše: Goran Magoš

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime