3. malonogometni turnir sponzora „Banovo 2022.“

0
Komunalac add

Unatoč ljetnoj stanci od nogometa ŠRC Banovo prepuno je događanja posljednjih nekoliko tjedana. Pioniri Vrbovca proslavili su kraj sezone druženjem na Banovu, mažoretkinje su kraj svoje sezone također proslavile velikim okupljanjem na Banovu, a prošli vikend u organizaciji Crvenog Križa i NK Banova organizirane su sportske igre umirovljenika na kojima je bilo prisutno preko 100 umirovljenika s područja Vrbovca i okolice.

Ovaj vikend dečke iz Banova očekuje za njih najvažnije događanje u ljetnoj stanci, malonogometni turnir koji organiziraju ekskluzivno samo za svoje sponzore. Prošle godine pobjedu je odnijela iskusna ekipa Pekarne Jagić koja je u finalu pobijedila pobjednike iz 2020. godine, ekipu Hotela Bunčić.

Za sve igrače i navijače tijekom cijelog dana bit će dostupna hrana (odojak, janjetina, kobasice, hot dog), kao i osvježavajuća pića. Okupljanje ekipa predviđeno je u 14.30 sati, a početak turnira odmah nakon izvlačenja skupina. U večernjim satima sve okupljene zabavljat će tamburaški sastav Cirkus.

U subotu ćemo po treći put vidjeti tko ima najbolje nogometaše među sponzorima Nogometnog kluba Ban Jelačić. Dođite i uživajte u prekrasnoj prirodi i ambijentu u Banovu – poručuju iz kluba.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime