3. HNL Zapad: Vrbovec-Dubrava 1:1

0
Komunalac add

Umjesto da „skinu još jedan veliki skalp“, vrbovečki su se nogometaši na kraju morali zadovoljiti sa samo bodom u susretu s inače odličnom Dubravom. A sve su imali kao na pladnju. Već u 1. minuti Boroša je u gol-šansi, ali s pet metara šalje loptu nebu pod oblake. Uzvraća u 13. minuti Kovačević, ali je budan vratar domaćina Jendriš.

Ipak, idealan centaršut Čosića s desna pred gostujuća vrata, u pogodak majstorski pretvara Slišković. Malo kasnije ponovo Boroša kasni na idealnu loptu pred Šolčićevim vratima.

U nastavku susreta prijete gosti, ali Jendriš majstorski otklanja opasnost. Ipak, kapitulirao je u 53. minuti, kada mu je zabio Kovačević, iskosa s desetak metara. Jendriš se istakao i u 73. minuti, obranivši opasan udarac Mudražije. A, onda u 85. minuti sudac pokazuje na bijelu točku za domaćina. Umjesto da se proslavi, Pluščec mlako izvodi kazneni udarac, kojega Šolčić brani.

Dubrava tako sa Sajmišta odlazi pjevajući, zahvaljujući prvenstveno pomanjkanju koncentracije domaćina. Umjesto da pobijede s najmanje 2-3 gola razlike prema stvorenim stopostotnim prilikama, Vrbovčani tako primaju ponovo jeftini pogodak, a u sam smiraj susreta niti ne koriste šansu s bijele točke, što je već viđeno u bliskoj prošlosti. Uz to, Bradića opravdano muči još jedan problem: nema klasičnog vođu napada.

U subotu u 10. kolu Crveni gostuju Novigradu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime