Nastavak projekta Zaželi – traži se 30 žena za pružanje pomoći u kući

0
Komunalac add

Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec dobilo je novih 2,7 milijuna kuna iz EU fondova za nastavak projekta Zaželi – Idemo dalje. U sklopu projekta zaposlit će se 30 žena za pružanje pomoći u kući sljedećih 12 mjeseci za 180 korisnika s područja Grada Vrbovca te općina Dubrava, Gradec, Farkaševac, Rakovec i Preseka.

Crveni križ na svojim je stranicama objavio i oglas za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme.  Traže se nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a s naglaskom na starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja,
azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice.

Uvjeti za prijam u radni odnos: da je u evidenciji nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, najviše završeno srednjoškolsko obrazovanje.
Prijavnom obrascu obvezno priložiti:
– životopis (uz obveznu naznaku kontakt telefona i vlastoručno potpisan životopis),
– presliku osobne iskaznice,
– presliku dokaza o najvišoj razini obrazovanja,
– potvrdu o nekažnjavanju,
– potvrdu liječnika opće prakse da ne boluje od zaraznih, duševnih i bolesti ovisnosti.

Natječaj vrijedi do 18. siječnja 2021. godine.

 

http://gdck-vrbovec.hr/o-g-l-a-s-za-zasnivanje-radnog-odnosa-na-odredeno-vrijeme/

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime