24. kup Dubrave u samostrelu

0
Foto: www.crossbow-croatia.hr
Komunalac add

Proteklog vikenda u Dubravi je održan 24. kup Dubrave samostrelom field za seniorke, seniore, kadete i juniore te jedinstvene kategorije za žene i muškarce te u ekipnoj konkurenciji. Pobjeda u muškoj konkurenciji pripala je Martinu Oborovečkom iz Velikog Trgovišća s 870 krugova, drugo mjesto zauzeo je Domagoj Pereglin s 863 kruga, a treće Marijan Kajfeš s 836 krugova, oboje iz Dubrave.

Foto: www.crossbow-croatia.hr

Kod žena pobjeda je pripala Valentini Pereglin iz Dubrave s 856 krugova ispred Mihaele Oborovečki iz Velikog Trgovišća s 849 krugova, a treće mjesto osvojila je Sanja Komar iz Zagreba s istim rezultatom kao i Karla Bartolović iz Velikog Trgovišća od 847 krugova.

Foto: www.crossbow-croatia.hr

Ekipno su prvo mjesto osvojili strijelci iz Velikog Trgovišća ispred strijelaca Dubrave i Ivanić Grada. Drugog dana natjecanje je održano u četiri starosne kategorije. Kod kadeta najbolji je bio Petar Blagec iz Ivanića ispred Petre Petak iz Velikog Trgovišća i Frana Županića iz Klanjca koji je zauzeo treće mjesto.

Foto: www.crossbow-croatia.hr

Pobjeda kod juniora pripala je Karli Bartolović iz Velikog Trgovišća ispred Ive Popović-Gecan iz Ivanić Grada i Doroteje Antolić iz Klanjca. Kod seniorki prvo mjesto osvojila je Valentina Pereglin iz Dubrave ispred Mihaele Oborovečki iz Velikog Trgovišća i Sanje Komar iz Zagreba. Kod seniora prvi je bio Martin Oborovečki iz Velikog Trgovišća, a drugo mjesto osvojio je Domagoj Pereglin iz Dubrave dok je treći bio Marijan Kajfeš, također iz Dubrave. Natjecanje je otvorio saborski zastupnik i načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša.

Foto: www.crossbow-croatia.hr
Foto: www.crossbow-croatia.hr

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime