20 godina SUH-a Vrbovec

0
Komunalac add

M.P.

Sindikat umirovljenika Vrbovec svečanom je sjednicom obilježio 20 godina djelovanja.  Pod okriljem Sindikata umirovljenika Hrvatske i Saveza samostalnih sindikata, ovaj je Sindikat osnovan 16. lipnja 1995. godine.

Presjek rada u proteklih 20 godina iznijela je predsjednica vrbovečkog Sindikata Božica Grđan koja je između ostalog naglasila brojne odrađene humanitarne akcije i pomoć starijim osobama, predavanja na temu zdravstvenih poteškoća, izlete u turistička mjesta, proslave blagdana, te aktivno sudjelovanje u manifestaciji Kaj su jeli naši stari.

  • U organizaciji Saveza samostalnih sindikata Hrvatske aktivno smo sudjelovali i  u aktivnostima zaštite radničkih prava, a velik je trud uložen oko zahtjeva provođenja odluke Ustavnog suda za povrat duga umirovljenicima, ali i drugih aktivnosti u cilju poboljšanja statusa umirovljenika.  Sve aktivnosti provodimo s vrlo skromnim sredstvima. Na samom početku rada od strane Grada odobrene su veće donacije, ali ih je ekonomska kriza smanjila. Naš je rad stoga volonterski, naše aktivnosti i materijalne troškove podmirujemo iz članarine i vlastitim prihodima naših članova, naglasila je Grđan.

Na kraju svečane sjednice, članovima sindikata podijeljene su nagrade i priznanja za 20 godina djelovanja.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime