2. gulašijada u Konaku

0
Komunalac add

Druga Gulašijada u Konaku održat će se u nedjelju, 3. srpnja u Društvenom domu Konak. Program događanja počinje u 11:30 sati okupljanjem sudionika. U 12 sati planiran je početak natjecanja. U 13 sati održat će se međunatjecateljske igre, a u 16 sati očekuje se završetak natjecanja. Od 16:30 sati kreće ocjenjivanje gulaša i proglašenje pobjednika međunatjecateljskih igara. Proglašenje pobjednika u kuhanju gulaša te podjela nagrada bit će od 17:30 sati. Od 18 sati za dobru zabavu pobrinut će se grupa MAX 5.

Na gulašijadu se mogu prijaviti ekipe kao fizičke ili pravne osobe, a prijava za natjecanje je besplatna. Sve prijavljene ekipe obavezne su pripremati gulaš od mesa koje osigurava organizator te po želji dodati svoje meso uz napomenu da mora biti svinjetina ili junetina. Svi natjecatelji po prijavljivanju na dan natjecanja izvlače dvije kuverte sa brojevima. Sve prijavljene ekipe na mjesto natjecanja trebaju doći najmanje pola sata ranije radi pripreme.

Sve ekipe natjecanje započinju istovremeno (u 12:00 sati). Vrijeme predviđeno za pripremu gulaša do ocjenjivanja stručnog žirija je max. 240 min (4 sata). Ekipe su dužne nakon završetka natjecanja ostaviti prostor uredan i bez smeća. Organizator za svaku natjecateljsku ekipu osigurava: 2 kg mesa koje nije narezano (1 kg junetine i 1 kg svinjetine), 10 zdjelica za gulaš, plastične žlice, 1 kruh, vreću za otpad, stol za odlaganje namirnica i ostalih stvari, organizirani prostor.

Natjecateljska ekipa dužna je osigurati vlastiti kotlić za kuhanje, vlastito gorivo (plin ili drva), vlastiti pribor za kuhanje, vlastite začine (luk, sol, papar i sl.) ostali inventar.

Sve detaljne informacije možete pronaći na linku.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime