16. izložba hladnokrvnjaka i smotra ostalih pasmina konja

0
Komunalac add

U sklopu obilježavanja Dana grada Konjogojska udruga Vrbovec održat će 16. izložbu autohtone pasmine hladnokrvnjaka te 1. smotru ostalih pasmina konja. Izložba na Sajmištu održat će se 14. lipnja 2020. godine s početkom u 10 sati.

Inače, Konjogojska udruga Vrbovec od osnivanja svake godine organizira izložbu hrvatskog hladnokrvnjaka kao zaštićene autohtone pasmine konja.

Gostujući u našem programu predsjednik Konjogojske udruge Vrbovec Željko Vrščak naglasio je da su ove godine izložbu pojačali s revijom ostalih pasmina konja članova udruge. – U suradnji s Turističkom zajednicom Grada Vrbovca, gradonačelnikom Denisom Kraljem i Komunalcem Vrbovec održat ćemo izložbu na Sajmištu u Vrbovcu. Posjetitelji će moći vidjeti sva grla koja drže članovi naše udruge. Ocjenjivat će se hrvatski hladnokrvnjak, a održat će se i smotra te odabir najatraktivnijeg konja u toplokrvnoj pasmini. Birat će se i najljepše uređena kočija, a bit će tu još i popratnog sadržaja zanimljivog svima koji dođu – rekao je Vrščak.

Željko Vrščak gost je emisije Za naše selo Radio Vrbovca u nedjelju od 10 sati.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime