15. ljeskov kup u Poljanskom Lugu

0
Komunalac add

ŠRD Štuka iz Poljanskog Luga godinama organizira na Međunarodni praznik rada tradicionalno ribičko natjecanje Ljeskov kup. Od te tradicije nije se odustalo niti ove godine pa je tako ŠRD Štuka još jednom na sportski način obilježilo Praznik rada u Vrbovcu.

Na natjecanju je nastupilo 13 natjecatelja iz ŠRD iz ŠRD Štuke (Poljanski Lug), iz ŠRD Dugo Selo, ŠRD Klen (Brckovljani) i ŠRD IPA (Zagreb), rekla je tajnica ŠRD Štuka, Danijela Krčmar Greguran. –Ove godine je nastupilo znatno manje natjecatelja, jer istodobno se održavalo prvenstvo Zagrebačke županije koje je kvalifikacija za kup HŠRS. Samim time na kupu je sudjelovao i manji broj sudionika i iz našeg društva, ali isto tako i natjecatelji iz naših susjedinih društava, koje redovito svake godine sudjeluju na našem tradicionalnom prvomajskom ljeskovom kupu. Prvak staze je bio Tihomir Totović sa ulovljenih 13240 grama, drugo mjesto je osvojio Kruno Katulić sa ulovljenih 12220 grama a treći je bio Saša Tvorić sa ulovljenih 9550 grama – naglasila je Krčmar Greguran.

Poslije završetka natjecanja ŠRD Štuka je prvoplasiranim ribičima podijelio medalje, a ostalim natjecateljima je dodijelio prigodna priznanja za sudjelovanje. Uz već tradicionalni grah u ribičkoj kućici nastavljeno je druženje svih natjecatelja, sudaca, članova društva i gostiju.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime