103 tisuće eura za vrbovečke udruge

0
Komunalac add

Predstavnici kulturnih, gospodarskih i humantiranih udruga s našeg područja danas su u gradskoj vijećnici potpisali ugovore o dodjeli financijskih sredstava za 2024. godinu. Iz  proračuna Grada Vrbovca za 2024. godinu za vrbovečke je udruge izdvojeno ukupno 103 tisuće eura.

Gradonačelnik Grada Vrbovca Denis Kralj na početku je pozdravio okupljene te zahvalio svim udrugama na suradnji koju su ostvarili protekle godine. – Kao što smo obećali prošle godine da ćemo ove godine sredstva malo povećati, to smo i napravili. Ove godine tako smo za udruge izdvojili 103.000 eura. Svim udrugama želim puno uspjeha u radu, želim vam također puno aktivnih članova i događanja kojima ćemo prisustvovati. Znamo da inflacija ide i da su troškovi sve veći, ali probat ćemo držati korak s time – rekao je Kralj.

Za udruge koje provode programe i projekte u području gospodarstva iz sredstava proračuna Grada Vrbovca za 2024. godinu izdvojeno je 14.664 eura. Udrugama koje provode programe i projekte u kulturi dodijeljeno je ukupno 70.000 eura, a udrugama iz područja zdravstva, socijalne i humanitarne djelatnosti ukupno 18.190,84 eura.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime