Prvi turnir mlađih pionira i pionira NK Vrbovca

0
Komunalac add

Ove godine NK Vrbovec u okviru obilježavanja Dana grada Vrbovca organizira 1. turnir mlađih pionira i pionira na Gradskom stadionu. Turnir se odigrava pod pokroviteljstvom Grada i mesne industrije PIK Vrbovec plus.

Uz naš već poznati Pikolo koji će se održati 18. i 19. lipnja, ove godine smo se odlučili ući u veliki pothvat organizacije prvog ikada turnira pionira i mlađih pionira. Taj turnir nam slijedi već ovaj vikend – 11. i 12. lipnja. U kategoriji pionira imamo prijavljenih 9 ekipa, a u mlađim pionirima 10 ekipa – rekao je tajnik NK Vrbovca Tomislav Kosovec.

Također dodaje da se ovaj turnir malo razlikuje od ostalih sličnih jer ga rade po principu velikog nogometa, igra 10 + 1 igrača po cijelom terenu i to 2 x 20 minuta. – Na taj način želimo svim ekipama i igračima osigurati pravi doživljaj igranja nogometa na našem prekrasnom travnatom terenu. Mlađi pioniri će čak igrati na dva terena istovremeno. Utakmice kreću u 9,00 sati, a turnir završava oko 18,00 sati. Bit će hrane i pića pa ovim putem pozivamo sve da posjete naš turnir i uživaju s nama u nogometnom vikendu – naglasio je Kosovec.

Raspored natjecanja dostupan je u prilogu.

Raspored natjecanja pioniri

Raspored natjecanja mlađi pioniri  

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime