1. memorijalni ribolovni kup Vladimir Ivezić Beli

0
Komunalac add

Na otvorenju ovogodišnje ribolovne natjecateljske sezone na jezeru Bajer, Športsko ribolovno društvo Amur u nedjelju 5. ožujka po prvi put organizira Memorijalni ribolovni kup „Vladimir Ivezić Beli 2023.“ u lovu ribe udicom na plovak. Tako je ŠRD Amur u spomen na svog člana i vrsnog natjecatelja, koji je svim svojim srcem radio u društvu do posljednjeg dana, organizirao natjecanje koje treba postati sportska ribolovna tradicija. Na memorijalnom kupu će sudjelovati ekipe iz Rakitja, Zaprešića, Dugog Sela, Vukšinca, Poljanskog Luga, Brckovljana, Križevaca, Gradeca itd.

Podsjetimo da je Vladimir Ivezić Beli (Zagreb, 1959. – Vrbovec, 2022.) bio svestrani vrbovečki sportaš i djelatnik, koji je postao dio vrbovečke sportske povijesti, koju je zdušno stvarao u kuglanju, streljaštvu, rukometu i sportskom ribolovu. Bio jedan od osnivača ŠRD Amur iz 1981. godine. Ostao je zapamćen kao dobrodušan i druželjubiv sportaš i pošten čovjek, koji davao sebe i svoju dušu te živio za vrbovečki sport. U cjelokupnom, samoprijegornom, životnom hodu doprinosio je podizanju prepoznatljivosti i progresivnom razvoju vrbovečkog  sporta. Vladimir Ivezić Beli zbog toga ostaje u kolektivnoj memoriji kao jedna uspješna karika vrbovečkog sporta u kojem je stvaralački sudjelovao više od 40-tak godina.

ŠRD Amur poziva sve zainteresirane osobe i ljubitelje u sportski ribolov, prirodu i sportsku rekreaciju: „Navratite na jezero Bajer i budite dio sportskog događaja i ribolovnog kupa posvećenog Vladimiru Iveziću Belom.“

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime