Vozač koji je skrivio prometnu nesreću u Zgališću javio se policiji

0
Foto: Pixabay
Komunalac add

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja policija je kazneno prijavila 54-godišnjeg vozača koji je jučer teretnim vozilom usmrtio muškarca u Zgališću. Podsjetimo, jučer oko 3.40 sati policija je zaprimila dojavu da je u mjestu Zgališće na kolniku pronađeno beživotno tijelo nepoznate osobe.

Policija je izašla na mjesto događaja i potvrdila da se na kolniku doista nalazi tijelo smrtno stradalog 47-godišnjaka za kojeg su već u tom trenutku posumnjali da je nastradao zbog posljedica prometne nesreće. Na mjestu događaja prometna policija provela je očevid, koji je vodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć prometnih vještaka.

Šest sati kasnije, jučer oko 10 ujutro, u prostorije policije došao je 54-godišnji muškarac koji je na temelju medijski popraćene informacije o toj prometnoj nesreći shvatio da dok je upravljao teretnim vozilom bjelovarskih registarskih oznaka u navedeno vrijeme najvjerojatnije on naletio na muškarca čije je beživotno tijelo i pronađeno na kolniku.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem i očevidom na mjestu prometne nesreće, sumnja se da je svojim vozilom udario 47-godišnjaka. Protiv počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ te kaznenog djela „Nepružanje pomoći“ te će biti predan pritvorskom nadzorniku – izvjestila je Policijska uprava Zagrebačka.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime